sportski sportski sportski sportski

KOD

Ilija Đoković potpisao za Split

Srpski razigravač Ilija Đoković stavio je potpis na jednogodišnji ugovor s KK Splitom, te tako postao drugo pojačanje Žutih za povratničku sezonu u regionalnoj ABA ligi.

Ilija je svoju karijeru započeo u Jagodini, da bi u sezoni 2014./2015. prešao u FMP gdje se zadržao dvije godine. Uslijedio je prelazak u Borac iz Čačka s kojim je pružao odlične partije i u Drugoj ABA ligi te ujedno i gostovao na splitskim Gripama. Nakon toga se vratio u FMP gdje je proveo prošlu sezonu, te unatoč tome što je još imao važeći ugovor, raskinio ga je i potpisao za Split. Također vrijedi istaknuti i da je Đoković povremeni reprezentativac Srbije.

– Sretan sam i ponosan što ću nositi dres kluba koji je u svojoj povijesti tri puta bio prvak Europe, veselim se igranju i treniranju na Gripama, u dvorani u kojoj su stvoreni velikani poput Tonija Kukoča i Dina Rađe. Vjerujem da nas čeka zanimljiva i uzbudljiva sezona, a ja ću s moje strane dati svoj puni doprinos momčadi da bude što bolja i da ostvarimo kvalitetan rezultat – rekao je Đoković za službenu klupsku stranicu.

Ilija Đoković, 24-godišnji organizator igre novi je igrač Splita. Potpisao je ugovor na jednu sezonu, a pripremama "…

Objavljuje KK Split – službena/officialSrijeda, 15. srpnja 2020.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype