Izbornik Josip Sesar definirao 12 igrača za Francusku večeras!

Poznata su dvanaestorica igrača za večerašnju utakmicu protiv Francuske.

Hrvatska reprezentacija nalazi se u Brestu gdje će danas s početkom u 20:30 protiv Francuske odigrati prvu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2025.

U Francusku je otputovalo svih 14 igrača s priprema, zdravstvenih problema nema, a izbornik Josip Sesar je  podijelio dojmove nakon prvog treninga: “Danas smo obnovili ono što smo radili protekla tri dana, Momci su u zaista dobrom stanju i jako su dobro raspoloženi, optimistični i jedva čekaju da počne utakmica. Ujutro još imamo trening pred utakmicu na kojem ćemo dodatno definirati stvari i način kako ćemo braniti kojeg igrača. Nakon toga imamo sastanak i ručak i onda ćemo, nadam se, biti spremni za odigrati jednu pravu utakmicu. Obzirom da je dvorana rasprodana, sigurno je da će atmosfera biti poticajna. Samo hrabro – i ja se nadam dobrim vijestima.”

Nešto kasnije izbornik je imao tešku zadaću opredijeliti se za 12 igrača koji će istrčati na parket Arene Brest. S kapacitetom od 5000 sjedećih mjesta i najavom kako će se ista i popuniti očekuje se napeto ozračje, no našim reprezentativcima takvi izazovi nisu strani. Naravno, za utakmicu u Rijeci protiv Cipra moguća je i promjena pokojeg imena.

Tekst: HKS

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype