KOD

Jazine i dalje na sto posto, Dubrovnik bolji od Cedevite junior

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Ribola je dočekala Jazine, ali nije dočekala pobjedu, dok je Dubrovnik u svojoj dvoranio bio bolji od Cedevite junior.

Prva liga, 6.kolo:

Ribola Kaštela-Jazine Arbanasi 57:67 (11:17, 19:23, 11:20, 16:7)

(Šipić 12, Biočić 9, Svalina 9, Rašetina 9/ Ušić 21, Markulin 14, Došen 14)

Utakmica na mali broj poena pripala je gostima. Već u prvom poluvremenu gosti iz Zadra su stekli prednost od 10 poena, a u domaćoj ekipi nije bilo previše raspoloženih igrača kako bi se prednost gostiju barem smanjila. Ključna se pokazala i treća četvrtina, u kojoj su gosti pobjegli na +19 i tako riješili pitanje pobjednika. Domaća momčad je uspjela tek u zadnjoj četvrtini malo smanjiti zaostatak, za častan poraz. Jazine i dalje na stopostotnom učinku, a nakon ovog kola i jedine bez poraza.

Dubrovnik-Cedevita junior 91:86 (27:21, 24:19, 23:26, 17:20)

(Dubelj 34, Vodopija 25/ Brzović 19, Lukačić 15, Ogrizović 15)

Zanimljivu utakmicu odigrale su ove dvije ekipe. Iskustvo je bilo na strani domaće ekipe, a rastrčanost i mladost bila je prisutna kod gostiju. Prvo poluvrijeme bolje je izgledalo za domaćina, koji je preko Dubelja i Vodopije gradio svoju prednost koja je na poluvremenu iznosila +11.

U drugom dijelu, Cedevita se malo probudila pa i zaprijetila, no Dubrovnik je konstantno imao desetak razlike viška. U nekoliko trenutaka Cedevita se približila na -5, no više od toga nije išlo. Kako bi se on približili, netko iz domaćin redova bi vratio stvari na početak i pobjeda domaće ekipe nije dolazila u pitanje.

Foto: Facebook Ribola Kaštela

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype