Još jedan udarac za Cibonu: Jakov Mustapić odlazi u Italiju!

Još jedan udarac pred završnicu sezone za Cibonu.

Zagrebački klub je već dugo u financijskim problemima, čemu i svjedoče dva različita rostera za dva natjecanja u kojima se igra. Dobro već poznati razlozi svaku drugu utakmicu treneru Dini Repeši skrate rotaciju, a prošlog je tjedna ostao bez Tomislava Buljana, koji je otišao na posudbu u Španjolsku. U posljednje vrijeme minutaža mu je malo i opala, tu su i standardni financijski problemi pa se mladi igrač odlučio na promjenu sredine.

Prije njega, u dogovoru sa klubom, to je učinio i Domagoj Vuković, koji je sa Tajvana dobio izdašnu financijsku priliku, koju nije propustio i već je odigrao tamo nekoliko utakmica.

Jučer je svoju oproštajnu utakmicu odigrao i Jakov Mustapić, koji odlazi na posudbu u Italiju, u drugoligaša Cento, koji se trenutno nalazi na 7.mjestu.

Cibona je odavno osigurala ostanak u ABA ligi, gdje je ovaj trojac jedino i mogao nastupiti, a s obzirom da se situacija po pitanju registracije novih igrača za Premijerku ne miče sa početne točke sa početka sezone, igrači su se odlučili na odlazak u neke bolje i prije svega uređenije sredine od Cibone. Barem u ovom trenutku…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype