sportski sportski sportski sportski

KOD

Karlo Žganec također produžio vjernost Zadru!

Još jedan vrlo bitan igrač Zadra ostaje u Jusupovom kadru i slijedeće sezone.

Iz KK Zadar svako malo stižu neke pozitivne vijesti. Nakon što je riješen dio oko financiranja za prošlu sezonu, pozitiva je i pred sezonom pred nama, a padaju i potpisi najvažnijih vedeta koje su Zadru donijele naslov prošle sezone.

Jedan od ključnih igrača koji su povukli Zadar do naslova prvaka Hrvatske, Karlo Žganec, produžio je vjernost klubu iz Donatova grada na još dvije sezone! Igrač koji za 13 dana slavi svoji 28. rođendan u svoju košarkašku avanturu krenuo je preko rodnog Zagreba 2012. godine nastupajući za klub s istim imenom. Nakon toga, slijedi period od pet godina Cedevite i kratka epizoda posudbe u Zaboku da bi prije sezone u Split nakon koje je stigao u Zadar toga dvije sezone proveo u Rumunjskoj u redovima Cluja.

U sezoni za nama Karlo je u okvirima regionalne AdmiralBet ABA lige u kojoj je bio jedna od ključnih karika za plasman u doigravanje, bilježio 8.8 poena, 5.4 skoka te 2.5 asistencije po utakmici! U domaćem prvenstvu odigrao je sjajno u drugoj utakmici finala protiv Splita e uvelike pomogao Zadru da osvoji HT Premijer ligu, a u doigravanju je prosječno zabijao gotovo 10 poena po utakmici, uz 5 skokova te 2 asistencije!

Izvor: KK Zadar

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype