sportski sportski sportski sportski

KOD

Karlović i Hrkač za prvo gostujuće slavlje

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Jučerašnjom utakmicom Kvarnera i Đakova nastavljena je Prva liga, a gosti su na kraju odnijeli bodove kući i upisali prvu gostujuću pobjedu u sezoni.

Prva liga, 12.kolo:
Kvarner-Đakovo 89:97 (19:26,20:25,29:22,21:24)
(Bilalović 24, Šamanić 17/Mat.Karlović 27, Hrkač 23)

 

Gosti iz Đakova pobjedom su došli do novih bodova i to svojih prvih gostujućih. Kvarner je u prijelaznom roku ostao bez prvog centra Mate Vucića, što se itekako osjetilo, dok su gosti u svojim redovima imali dvojicu raspoloženih igrača, Mateja Karlovića i Antuna Hrkača. Njih su dvojica kombinirano postigli 50 poena, što je uz podršku mlađeg Karlovića i Vladovića bilo dovoljno za dva boda.

Očito je da je zimska stanka dobro došla Đakovčanima, koji su sada pokazali da mogu biti opasni i u gostima, dok je očito da će Kvarner muku mučiti u nastavku bez Vucića.
Što se same utakmice tiče, imali su gosti 12 poena viška na poluvremenu i već je tu bilo jasno da im se bodovi smiješe. Riječani su malo bolje reagirali u trećoj četvrtini, no ponovno ih je pad u igri koštao u zadnjoj četvrtini i bodovi su otišli u Đakovo.

Matija Bilalović je bio najbolji kod Kvarnera s 24 poena, a Dino Šamanić je dodao 17. Dvojac kod Đakova, Matej Karlović s 27 i Antun Hrkač s 23 poena najbolji kod gostiju, Marko Karlović je dodao 16 te Kristijan Vladović 14.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype