sportski sportski sportski sportski

KOD

KK Brod uspješno provodi košarkaški kamp u Trogiru

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Treći po redu košarkaški kamp i ove je godine okupio djevojčice i dječake u Trogiru.

Košarkaški klub “Brod” uspješno realizira i provodi svoj treći košarkaški kamp “Medena 2020” u Trogiru. Svakodnevno košarkašice i košarkaši pod vodstvom trenerica i trenera usavršavaju košarkaške vještine na vanjskim terenima uz more. Po programu se treninzi odvijaju dva puta dnevno, u jutarnjem terminu od 7 do 9 sati, a u večernjem terminu od 19 do 21 sat. Trenerice Kvesić i Pehar te treneri Rimac i Rupčić vode brigu o članicama i članovima kluba, kojih je ukupno 32 na kampu.

Osim usavršavanja košarkaških vještina djeca razvijaju i svoje motoričke sposobnosti. Cijeli program rada obogaćen je i rekreacijskim programom u kojem djeca uživaju u vodenim aktivnostima, orijentacijskom hodanju, kvizovima i natjecateljskim igrama. Širokom lepezom svih navedenih aktivnost, iz kluba kažu da su ponosni na sve što se tamo odvija i općenito rad kluba. Neopisivo je gledati zajedništvo, druženje i sportskih duh na licima ovih prekrasnih košarkašica i košarkaša.

Košarkaški klub Brod svojim radom iz dana u dan postaje prepoznatljiv u svojoj profesionalnosti i odgovornosti u vođenju kluba. Po povratku u Slavonski Brod nastavit će se sa treniranjem u sportskoj dvorani Vijuš.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype