sportski sportski sportski sportski

KOD

KK Dinamo Zagreb se pojačao i na “drugom katu”

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Dinamovci rade na pojačanjima i van parketa pa je tako Uprava dobila novu članicu.

Prvu sezonu pod novim imenom Košarkaški klub Dinamo Zagreb završio je igrajući finale prve lige te je nedostajalo samo malo sportske sreće i iskustva za osvajanje lige i ulazak u najveći rang natjecanja, što je svakako jedan od ciljeva za sljedeću sezonu. Iznimno su ponosni i na sve svoje omladinske kategorije gdje su, unatoč otežanim uvjetima treniranja zbog pandemije i dalje nastavili ostvarivati dobre rezultate. Međutim, svjesni kako se do najboljih sportskih rezultata ne dolazi samo na terenu, već i stručnim i promišljenim upravljanjem kluba, vodstvo ovog zagrebačkog prvoligaša s ponosom je objavilo kako je Ivana Čehulić nova članica Upravnog odbora.


Ivana Čehulić članica je Uprave Nexe grupe za financije, a od sada će svojim stručnim znanjem i kompetencijama pridonijeti i daljnjem razvoju Košarkaškog kluba Dinamo Zagreb.


“Iznimna mi je čast da mogu predstaviti novu članicu našeg Upravnog odbora. Gospođa Ivana Čehulić u poslovnim i financijskim krugovima dobro je poznato ime. Njezin izniman životopis, poslovni uspjesi i znanje sigurno će dati značajan doprinos u daljnjem razvoju našeg kluba jer osim sportskih uspjeha svih naših momčadi, dugoročni razvoj kluba nezamisliv je bez kvalitetnog upravljačkog kadra. Vrlo brzo smo se zajednički usuglasili s vizijom razvoja Košarkaškog kluba Dinamo Zagreb i siguran sam da će se ovo poslovno „osvježenje“ koje smo dobili pozitivno odraziti i na buduće rezultate.”– rekao je gospodin Marijan Pojatina, predsjednik KK Dinamo Zagreb.

“Želim se zahvaliti svim članovima Upravnog odbora Kluba što su mi pružili ovu priliku i smatraju da mogu doprinijeti radu KK Dinamo Zagreb kojeg sam prepoznala kao izvrstan i nadasve pozitivan primjer rada i upravljanja u sportu. Momčadi i treneri su spremni i na najveće izazove, a na nama, kao poslovnom vodstvu Kluba, je da im osiguramo nesmetane uvjete za to. Iznimno se veselim ovom novom izazovu i sigurna sam u zajednički uspjeh na kojeg neće biti ponosni samo građani Zagreba, nego i svi zaljubljenici u košarku.”- izjavila je gospođa Ivana Čehulić prilikom stupanja na novu dužnost.

S novim vodstvom, Košarkaški klub Dinamo Zagreb spremno i nestrpljivo dočekuje novu sezonu, a posebice se vesele mogućnosti povratka na „staro normalno“ i igranja utakmica pred svojim vjernim navijačima.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype