sportski sportski sportski sportski

KOD

KK Radnik iz Križevaca slavi 50. rođendan 24-satnim programom košarke

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Križevački košarkaši će ovog vikenda obilježiti veliki jubilej u klupskoj povijesti.

KK Radnik iz Križevaca slavi svoj 50.rođendan! Pa čestitamo ekipa!

Klub koji je odgojio mnoge generacije košarkaša je ušao u pedesetu godinu života, koju će ovog vikenda obilježiti manifestacijom “24 sata košarke”. Bit će to subota obilježena košarkom gotovo svih generacija, od onih najmlađih pa sve do veterana, popraćena zanimljivim sadržajima u kojima će biti uključeni čak i roditelji.

Nova garnitura u Upravi kluba, na čelu sa ambicioznim predsjednikom Dominikom Nervom te Tomislavom Maslićem, njegovom desnom rukom, prije nekoliko je mjeseci preuzela klub i već u kratkom vremenu pokazala ambicioznost i veliku volju za radom, pogotovo na marketinškom planu, dok će se neki drugi pomaci vjerojatno vidjeti u narednom periodu, ljeta i jeseni.

Program “24 sata košarke” će uključiti košarkaše, gledatelje, DJ-a i jedan gastro team. Odvijat će se na košarkaškom terenu kod Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog, a starta već u 9 sati.

Nakon što u prijepodnevnim satima svoje obaveze odrade mladi, u popodnevnim satima u obilježavanje rođendana kluba uključit će se roditelji, zatim veterani kluba, a šlag na tortu bit će utakmica seniora te haklerska utakmica dvije udruge iz Križevaca i Koprivnice.

Sve u svemu, jedan lijep i bogat sadržaj ove subote mogu vidjeti svi iz Križevaca, ali i okolice te čestitati klubu 50-ti rođendan!

Čestitamo i mi još jednom i klubu želimo puno sreće u daljnjem radu te puno uspjeha!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype