sportski sportski sportski sportski

KOD

KK Trogir je uspješno odradio prvi “Trogir turnir”, Splitov Lovre Runjić uručio nagrade

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Donosimo kratak izvještaj iz Trogira.

🏀ZAVRŠEN JE PRVI ‘TROGIR TURNIR’🏀

Nakon dugo vremena Sportsku dvoranu Vinko Kandija ispunilo je 60ak djece košarkaša. Turnir u kojem rezultat nije bio bitan, već druženje, zabava te sklapanje novih prijateljstava odigrao se upravo u tom tonu. Ono što nam je najbitnije je to da su djeca kućama otišla sretna, ispunjena i s osmjesima na licima, a upravu takvu potvrdu dobili smo od svih sudionika turnira i roditelja.

Ovim putem želimo uputiti par zahvala:
Hvala od srca Košarkaški Klub Ribola Kaštela, KK Dugopolje i KK Solin na odazivu i dolasku! Nadamo se da je ovo samo početak prijateljstva naših klubova te da ćemo se, osim na službenim utakmicama, upravo i na ovakvim turnirima sretati u budućnosti.

Hvala Gradski radio Trogir što nas vjerno pratite, izvještavate i što ste medijski pokrili ovaj događaj!

Hvala našem Lovri Runjiću što nas je posjetio te uručio pehare sudionicima turnira!

Hvala Caffe bar/fast food “Time out” što ste nahranili sudionike turnira koji su se stvarno umorili tokom istog. Dali ste im snagicu i energiju za utakmice koje su ih čekale u drugom dijelu. Također, hvala Vam što ste našu djecu ugostili na pizzama koje su bile za prste polizat kao i uvijek!

Osoba bez koje ne bi bilo ovako dobrih fotografija (izabrali smo samo jednu, ostatak možete pogledati na našoj Facebook stranici) je naš dragi Joško Herceg koji je unatoč radnom danu došao na svaku utakmicu i svaku utakmicu vjerno popratio svojim foto objektivom! S ponosom možemo reći da imamo najboljeg fotografa na svijetu!

Također se želimo zahvaliti i našem sucu koji je marljivo i pod budnim okom popratio sve odigrane utakmice!

Ovo je bio samo početak i zagrijavanje za drugo izdanje ”Trogir turnira” koje će dogodine biti prošireno i višednevno!-poručuju iz Uprave KK Trogir.

Inače, turnir je sa dvije uvjerljive pobjede osvojila ekipa KK Ribola Kaštela.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype