KOD

Kreativni zajebanti iz Belišća i Valpova vode POBJEŠNJELOG BEN HURA na Red Bull utrku!

Zanimljiva družina iz Belišća i Valpova je pripremila svog konja za Red Bull utrku.

Red Bull Soapbox, najpoželjnija amaterska cestovna utrka u spustu vraća se ovog ljeta u Zagreb nakon osam godina izbivanja. Čak 60 timova testirat će vozila iz kućne radinosti na stazi u Zagrebu koja će prolaziti cestom od Kazališta Komedija do Manduševca. Događaj će biti najzabavnija, najživopisnija i najuzbudljivija cestovna utrka na svijetu i šire postavit će izazov i pred iskusne trkače i pred novake koji će se boriti s vremenom u odvažnoj utrci spusta.

Gradovi Belišće i Valpovo imat će svoje predstavnike na ovoj utrci, ujedinjeni u jedan tim. Tim koji se zove: POBJEŠNJELI BEN HUR! Izuzetno kreativni zajebanti, fantazisti i kreativci, mjesecima su pripremali svoje nemotorizirano vozilo za ovu utrku i konačno ga kreirali i pripremili za utrku. Potpomognuti lokalnim sponzorima dečki su danas otputovali u Zagreb!

 

Ekipa u sastavu Neven Svalina, Velimir Tepeš, Nino Vladušić, Bernard Milković i Vedran Barišić, je prošla početno testiranje od strane Red Bull ekipe zadužene za inspekciju vozila prije utrke i sutra kreću u boj!

Žabaraberi, kako su se sami prozvali, želimo vam puno sreće i dobre zajebancije!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype