sportski sportski sportski sportski

KOD

Kreće ABA 2 liga!

U skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom određeno je da će se ABA 2 liga odigrati u novom formatu natjecanja u sezoni 2020./21.

Regularna sezona podijelit će se na tri turnira s dva turnira koji sadrže četiri kola, a posljednji pet kola. Igrat će se u sustavu kružnih kola, a nakon 13 kola slijedi doigravanje (s osam momčadi) i razigravanje (s četiri momčadi).

Prvi turnir održat će se između 9. studenog i 18. studenog 2020. godine, a domaćin će biti Općina Čajetina i KK Zlatibor.

Regularna sezona igrat će se u sustavu okruglih kola, a svaka momčad će se sučeliti jednom u 13 kola. Na temelju rezultata i položaja klubova na ljestvici nakon regularne sezone, održat će se doigravanje s ekipama od 1. do 8. mjesta i razigravanje s ekipama od 11. do 14. mjesta. Četvrtfinale će se igrati u nokaut parovima 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Pobjednici četvrtfinala plasirat će se u polufinale, a pobjednici polufinala igrat će finale. Razigravanje će se igrati u nokaut parovima 11-14, 12-13. Poražene ekipe igrat će za konačna 13. i 14. mjesta na ljestvici.

Raspored možete pronaći OVDJE!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype