sportski sportski sportski sportski

KOD

Krenula sezona tradeova!

Tomislav Galin

Tomislav Galin

15. prosinac je značajan datum na NBA kalendaru jer tada igrači koji su potpisali ugovor ovo ljeto mogu biti razmijenjeni. Jedan od njih je i Trevor Ariza čije se dovođenje pokazalo kao fijasko za momčad Phoenix Sunsa.

Još tijekom prošle noći je trebao biti finaliziran trade u 3 ekipe gdje bi Ariza završio u Wizardsima, Austin Rivers u Sunsima, a Kelly Oubre u Memphisu no sve to je palo u vodu zbog toga što se nisu mogli usuglasiti koji će Brooks iz Memphisa ići putem Sunsa. Tragikomično, kao i Phoenix.

Sada je ipak službeno kako javlja Shams Charania. Trevor Ariza se vraća u staro jato iz glavnog grada gdje je već igrao prije par sezona dok u drugom smjeru idu Austin Rivers i Kelly Oubre. Naizgled dobar posao za obje ekipe jer Washingtonu treba veteranska prisutnost pravog profesionalca koji će biti neka konstanta i dobra osoba za svlačionicu. S druge strane Sunsi su se pokrpali na deficitarnoj poziciji unutar ekipe, na mjestu organizatora igre dovođenjem Riversa te su uz njega dobili još jedno mlado krilo s puno potencijala za daljnji razvoj.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype