sportski sportski sportski sportski

KOD

Kutinski 3×3 Open basket pripao ekipi Old Cambio iz Zagreba

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Kutina je prošlog vikenda bila poprište još jednog 3×3 turnira u uličnoj košarci, koji je održan u Sportskom centru grada Kutine.

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa, a s tom su brojkom u organizacijskom odboru bili jako zadovoljni, ako se uzme u obzir da je ovo prvi turnir nakon dugo vremena u Kutini. Glavni organizator turnira bila je tvrtka VIVA MUSIC, na čelu sa još jednim neumornim košarkaškim entuzijastom, gospodinom Borisom Jelčićem. Medijsko pokroviteljstvo odradio je naš portal.

Nakon razigravanja, pobjednik turnira je postala ekipa OLD CAMBIO (Dario Papak, Ivan Svoboda, Franko Dugandžić, Luka Babić) koja je kući ponijela nagradu od 2500 kn+nagradu sponzora. Oni su u finalu bili bolji od ekipe ČRNKASI (James Bosnakis, Mihael Linde, Kristijan Linde, Neven Smajlović) kojoj je pripala nagrada od 1500 kn+nagrada sponzora, dok je treće mjesto osvojila ekipa TREBAMO IME (Leonardo Mazić, Luka Cvitanović, Maroje Perović, Vjeran Grozdanić), uz nagradu od 1000 kn+nagradu sponzora.

Zanimljivo je da su sve tri prvoplasirane ekipe bile iz Zagreba, a što se tiče domaćih haklera, pristune su bile tri ekipe iz Kutine: PEDESTROJKA, REKREATIVCI, FOSILI, dok je ekipa WILD WEST & FAIRY TALES došla čak iz Ogulina.

Oko 500-tinjak gledatelja je prodefiliralo za vrijeme turnira, koji su na vrhunskom nivou odradili i profesionalni suci, a tome svjedoči i najava, gotovo svih ekipa, da se u Kutinu vraćaju i slijedeće godine.

Bravo Kutina!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype