Kvalifikacije za Prvu ligu: Pula srušila Puntamiku, Podravac bolji od Maksimira, ovaj tjedan pada odluka o drugom putniku!

Ovaj tjedan ćemo saznati tko je drugi putnik u Prvu ligu, Đakovo ili Pula.

Puntamika nije uspjela zadržati maksimalan učinak u ovim kvalifikacijama, Pula je upisala uvjerljivu pobjedu u Zadru i tako zadržala realne šanse za plasmanom u Prvu ligu. Zadrani su bili bez nekoliko igrača u ovom susretu, koji su igrali juniorsku završnicu za Zadar pa su momci Lea Krizmana to sve naplatili i uvjerljivom pobjedom zadržali korak sa Đakovom, sa kojim su sada izjednačeni na tablici. Puljani još imaju za odraditi domaći susret protiv Podravca, koji je na rasporedu u srijedu.

PUNTAMIKA-PULA 1981 71:93

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/HKS/2428712/bs.html

Pula je favorit u tom susretu i za očekivati je njihovu pobjedu, a onda će iščekivati ishod susreta Maksimir-Đakovo, u kojem im igra samo pobjeda momčadi iz Zagreba. Ukoliko Đakovo slavi, momčad sa Istoka Hrvatske će slijedeće sezone igrati Prvu ligu, s obzirom da bi se u tom slučaju Pula i Đakovo bodovno izjednačili, ali Đakovo u međusobnom omjeru ima +5.

Podravac je za vikend došao do prve pobjede i to nad Maksimirom, koji je ovim porazom i definitivno ispao iz utrke za 2.mjestom.

PODRAVAC-MAKSIMIR 94:86

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/HKS/2428710/

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype