sportski sportski sportski sportski

KOD

Kvalifikacijski turnir u Splitu igrat će se pred publikom!

Olimpijski kvalifikacijski turnir u košarci od 29. lipnja do 4. srpnja u Spaladium Areni odigravat će se u nazočnosti publike, izvijestili su iz Grada.

Na zahtjev Hrvatskog košarkaškog saveza i uz potporu načelnika Stožera Civilne zaštite Grada Splita Bojana Ivoševića, suglasnost za nazočnost publike uz poštivanje epidemioloških mjera dao je Županijski stožer Civilne zaštite. 

– Prisustvo publike podrazumijeva poštivanje epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske utvrđene u Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, što znači da se mora provoditi mjera fizičkog distanciranja odnosno održavati razmak među osobama od najmanje dva metra, a nadalje, prisutni gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje moraju ispunjavati jedan od sljedećih uvjeta: da su prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva, da su preboljeli bolest COVID-19 u posljednjih 180 dana, da su preboljeli bolest i cijepili se jednom dozom ili da su unatrag 72 sata bili negativni na PCR testu ili unatrag 48 sati bili negativni na brzom antigenskom testu – navode iz Banovine.

Izvor: Dalmatinski portal

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype