sportski sportski sportski sportski

KOD

LIKAR KROMBACHER: U nedjelju na Višnjiku humanitarni KEKS Pay All-Star

Goran Vidaković

Goran Vidaković

U nedjelju, 6. ožujka s početkom u 11 sati u Dvorani 3 ŠC Višnjik odigrat će se prva All-Star utakmica zadarske Lige košarkaških amatera i rekreativaca – LIKAR Krombacher pod nazivom KEKS Pay All-Star.

Dvoboj “zvijezda” bit će humanitarnog karaktera, a putem KEKS Pay aplikacije Erste banke prikupljat će se sredstva za Humanitarnu udrugu Jakov Zadranin, koja vodi Socijalnu samoposlugu pri samostanu sv. Frane.

Na KEKS Pay All-Staru snage će odmjeriti po dva najbolja igrača iz svih 12 momčadi koje sudjeluju u ovogodišnjem LIKAR Krombacheru. Momčad iz skupine A s klupe će voditi Mate Kanjer i Miro Dundov, dok će treneri predstavnika skupine B biti Umberto Piasevoli i Siniša Pećanac.

S obzirom na ograničenja koja se odnose na okupljanja u zatvorenom prostoru, organizatori su omogućili gledanje prvog KEKS Pay All-Stara uživo i putem Facebook stranice LIKAR Krombacher te platforme Zadar.tv. A osim same utakmice, na poluvremenu će se održati i natjecanje u tricama.

LIKAR Krombacher uspješno privodi kraju svoju drugu sezonu. Nakon prve, koja je odigrana u legendarnim Jazinama te svih izazova koji su uslijedili nošeni pandemijom, druga sezona u cijelosti se održava u Dvorani 3 ŠC Višnjik, a do njenog kraja preostali su još susreti doigravanja.

Svake nedjelje LIKAR Krombacher tako pod svodom dvorane koja nosi ime legendarnog Krešimira Ćosića okuplja velik broj košarkaških zaljubljenika, amatera i rekreativaca. Ove godine sudjeluje 12 momčadi s ukupno preko 150 igrača, a s obzirom na velik interes koji je liga polučila u prve dvije sezone, u planu je i njeno daljnje širenje.

Jedan od ciljeva je stvoriti prijateljsko okruženje i obiteljsku atmosferu tijekom odigravanja lige, koja gaji nultu toleranciju na bilo koji oblik netrpeljivosti i nasilja uz konstantno unapređivanje disciplinskih mjera kako bi se obeshrabrilo bilo kakav oblik nesportskog ponašanja, a sankcije maksimalno usmjerilo u humanitarne svrhe.

Liga ima i humanitarni karakter, jer sva sredstva prikupljena od sankcioniranja nesportskog ponašanja tijekom sezone idu u dobrotvorne svrhe, a krajnjeg korisnika odredit će momčad dobitnik fair-play nagrade.

KEKS Pay All-Star još je jedan korak naprijed u smjeru pozicioniranja LIKAR-a kao natjecanja koje, uz zdrav duh, rekreaciju i sportski način života, promiče i važnost humanitarne djelatnosti te pomaganja drugima.

A najjednostavniji način za sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji je skeniranje QR koda putem KEKS Pay aplikacije Erste banke.

Donirati možete i uplatom na račun:

IBAN: HR0224020061500091121 otvoren kod ERSTE bank

NAZIV PRIMATELJA: Udruga zadarskih sportskih novinara

ADRESA PRIMATELJA: Splitska 3, Zadar

MODEL I POZIV NA BROJ: HR00 DATUM (npr. HR00 06022020)

OPIS PLAĆANJA: Donacija

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype