sportski sportski sportski sportski

KOD

Lovre Runjić i Josip Jukić deklasirali Škrljevo

Sonik je protiv Škrljeva potvrdio ulogu blagog favorita i uzeo dva boda.

HT PREMIJER LIGA, 1.KOLO:

Adria Oil Škrljevo-Sonik Puntamika 62:93 (15:15, 15:26, 16:26, 16:26)

(Barnjak 11, Vrgoč 11 / Runjić 21, Jukić 21)

Borba ekipa koje su trebale biti nominalno podjednake kvalitete, protekla je na početku utakmice u ispitivanju snaga, a rezultat svega je bio neriješen ishod nakon deset minuta (15:15). Ipak, gosti su proigrali u drugoj četvrtini i preko Cvitkovića, Runjića i Jukića stigli do prednosti od deset razlike i polako si tabali put do pobjede. Domaći se igrači nisu nikako uspjeli sastati sa šutom, kako za dva, tako i za tri poena i tu su gubili zaostatak za gostima.

Već u trećoj četvrtini, gosti su pobjegli na +20, nakon ponovno odlično odigrane četvrtine, koju su dobili 16:26. Semafor je na kraju treće četvrtine pokazivao visokih 47:67 za Sonik Puntamiku. U posljednjoj četvrtini, gledatelji su gledali isti scenarij kao i u većem dijelu utakmice. Loš šut domaćina i raspoložene goste, koji su svoju razliku povećali do konačnih, pomalo iznenađujućih +30.

Puno je posla pred Škrljevom, dok su gosti demonstrirali raznolikost u igri.

Ivan Vrgoč i Josip Barnjak su bili jedini raspoloženi igrači kod domaćina, svaki sa po 11 poena, dok su goste predvodili mladi Lovre Runjić i Josip Jukić, obojica sa 21 poenom. Jukić je dodao i 13 skokova…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype