sportski sportski sportski sportski

KOD

Luka Šamanić debitirao za Jazz i odmah oduševio trenera

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Naš povremeni reprezentativac, Luka Šamanić je odigrao prvu utakmicu za svoju novu momčad.

Prije nekoliko dana smo vas obavijestili kako je Luka Šamanić potpisao 10-dnevni ugovor sa Utah Jazzom, a noćas je upisao i debi. Nakon samo jednog odrađenog treninga, Luka je dobio priliku protiv San Antonio Spursa i to odmah 25 minuta, što je iskoristio za 9 poena i 9 skokova, 4 asistencije, 1 osvojenu loptu, 1 blokadu te 2 izgubljene lopte.

Kako prenose Sportske novosti, trener Will Hardy, nije krio prve impresije Lukom, kojeg poznaje iz dana u Spursima, gdje je upravo Hardy bio pomoćnik Greggu Popovichu.

“Mislim da je on odigrao odličnu utakmicu s obzirom na to da mu je ovo bila prva utakmica s momčadi i to nakon samo jednog šuterskog treninga s nama. Ne vidi se to možda kada vidite da je imao šut 2/8, ali odlično se uklopio u ono što mi pokušavamo igrati. Treba znati da on još uvijek ne zna ni terminologiju kojom se služimo u postavljanju napada. Sigurno je za njega bilo jako emotivno da igra upravo protiv momčadi u kojoj je već bio i koja ga je otpustila. No, mislim da je dobro reagirao i odigrao dobru utakmicu.”

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype