KOD

Meč godine u režiji Nadala i Thiema

Nakon što je argentinski maestro Del Potro izbacio domaćeg Johna Isnera, drugi meč četvrtfinala US Opena odigrali su Rafael NadalDominic Thiem.

Početak meča nimalo nije dao naslutiti da će to biti dvoboj o kojem će se pričati još dugo vremena. Naime, Thiem je prohujao prvim setom ne ostavivši Španjolcu niti gem. Brojni preokreti događali su se u drugom i trećem setu, no prvi reket svijeta vrebao je na samim krajevima setova te ih uzeo sa 6:4 i 7:5.

U četvrtom setu Nadal se ponovno vraća iz zaostatka, ali u tie-breaku bolji je 25-godišnji Austrijanac te meč odlazi u peti set.

Kako je posljednji set odmicao Thiem je igrao sve bolje, a poznato je kako je US Open jedini Grand Slam u kojem se igra tie-break u petom setu. Bio je to fanatični tie-break u kojem na meč lopti za Nadala Thiem promašuje smash i legendarni Španjolac nakon gotovo pet sati igre odlazi u polufinale.

Bilo je tu nevjerojatnih poena, poteza, varki, preokreta, nemogućih stizanja lopti. Najbolje je da u sljedećih 30 minuta videa pogleda najbolje od najboljeg što tenis nudi u ovom trenutku.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype