Med i mlijeko?! Zadar se pohvalio da nema više dugova prema igračima za prošlu sezonu

U Zadru su riješili jedno od gorućih pitanja pred početak ičeg vezanog za slijedeću sezonu.

Iz KK Zadar su se pohvalili da su riješili još neka bitna pitanja, za dobru budućnost. Priopćenje prenosimo u cijelosti…

Dobre vijesti stižu iz KK Zadar. Klub više nema dugovanja prema igračima koji su prošle sezone osvojili naslov prvaka Hrvatske.

“Nema više otvorenih stavki prema igračima koji su u sezoni 2022/23 osvojili naslov državnog prvaka i igrali u doigravanju AdmiralBet ABA lige. Nakon podrške koji je klub dobio od Gradskog vijeća prvi cilj bio nam je ispuniti zaostale obveze prema igračima. Isplaćene su im i premije za osvojeni trofej pa mirno možemo krenuti prema novoj sezoni”.-rekla je v.d. direktorice Vana Dundov.

Kako je najavljeno cilj je glavninu momčadi ostaviti na okupu.

“Vjerujemo kako smo na ovaj način ojačali pregovaračke pozicije s igračima koji su svojim zalaganjem i rezultatima u Zadar donijeli četvrti naslov prvaka Hrvatske. Hvala im na strpljenju i povjerenju koje su imali kroz cijelu sezonu.”-istaknula je Dundov.

Podsjetimo, KK Zadar je već produžio suradnju s trenerom Danijelom Jusupom i kapetanom Markom Ramljakom za sljedeće dvije sezone, a u tijeku su pregovori s nekolicinom nositelja igre na koje se Zadar oslanjao. Kako je rekao i sam Ramljak, od kraja sezone igrači su u međusobnim razgovorima i dogovorima iskazali želju da nastave svoj košarkaški put u Zadru.


Uz Jusupa i Ramljaka dvogodišnji ugovor sa Zadrom je potpisao i Čakovčanin Patrik Jambrović koji igra na poziciji krilnog centra.

Izvor: KK Zadar

Foto: KK Zadar

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype