sportski sportski sportski sportski

KOD

Milačić pokrenuo Alkarove trupe, stižu još neka nova imena

Alkar je prema najavama u ponedjeljak započeo pripreme za novu sezonu.

Damir Milačić je, skladno najavama, jučer okupio svoje pulene i započeo pripreme za novu sezonu. Na prvoj prozivci su se pojavila dva pojačanja, koja smo već predstavili, a to su Ivan Vučić koji je stigao iz Gorice te Lovro Mandalinić iz Samobora. Treba napomenuti i zabilježiti povratak Frane Pralije, koji je zbog ozbljede propustio veliki dio prošle sezone.

Prema informacijama iz Sinja, u narednim danima se očekuje kompletiranje kadra, što znači da su još neka pojačanja moguća, ali i potrebna, kako bi se sezona izgurala bez većih truma. Sigurno je da u novoj sezoni u dresu Alkara nećemo gledati MVP-a prošle sezone, Nicka Neala, koji je pronašao bolji angažman, dok je povratak Emanuela Wembija još uvijek otvorena opcija. Ukoliko bi se taj posao realizirao, ponovno bi Alkar imao sasvim solidnu momčad, naravno uz pojačanja koja se još najavljuju.

Pripremama su priključeni i neki mladići iz omladinskog pogona, no kada je Alkar u pitanju, na to smo već naviknuli. Sasvim je realno očekivati da će Milačić i ove sezone dati puno prilike mladima, možda i nekim novim klincima, s obzirom da su mu prošle sezone gotovo svi mladići koje je gurnuo u vatru, to i vratili na najbolji mogući način.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype