sportski sportski sportski sportski

KOD

Milan Ličina pred početak finalne serije: “Želimo se pobjedama odužiti navijačima koji su uz nas i u ovo vrijeme”

Goran Vidaković

Goran Vidaković

U nedjelju napokon počinje finalna serija za popunu Premijer lige.

Nakon što su igrači Dinama odradili izolaciju zbog pozitivnog nalaza na Koronu i vratili se trenizima, spremni dočekuju početak finalne serije protiv Cedevite Junior.

Nakon što su relativno lako odradili posao protiv Jazina u polufinalu, sada ih čeka ono za što su se pripremali cijelu sezonu, serija protiv Cedevite Junior.

Trener Milan Ličina dao je izjavu sa službene stranice kluba.

“Cijelu sezonu naporno radimo i treniramo za ovo šta nas čeka u nedjelju i srijedu. Fizički ćemo vidjeti kako ćemo izgledati, ali važno je da smo mentalno spremni i maksimalno fokusirani. “

Na pitanje o posljednja dva pojačanja (Delić, Vidović), Ličina je rekao:

“Dečki su pravi sportaši, odličnog karaktera. Moje zadovoljstvo je da su se uklopili kao da su sa nama već nekoliko godina, što pokazuje i vrhunski momčadski karakter mojih igrača a taj karakter nas je nosio kroz cijelu sezonu.”

“Mi na terenu moramo biti skoncentrirani, opušteni i spremni za sve situacije. Bitno je psihološki pripremiti svoju ekipu, ali moji dečki su pokazali da se u teškim situacijama na njih može računati, tako da nemam previše brige oko toga.”

Kako su igrači reagirali na doček navijača prije polufinala?

“Fantastično! Teško je opisati u ovo vrijeme pandemije kako je super osjećaj kada znaš da su navijači tu sa nama i da prate što se događa. Fenomenalan osjećaj, fenomenalan.”

Ličina je na kraju imao poruku navijačima:

“Oni su pokazali da su tu za nas, na nama je da im vratimo pobjedama!”

Izvor: KK Dinamo Zagreb

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype