sportski sportski sportski sportski

KOD

Minimalno slavlje Šibenke protiv Furnira, kojem nije pomogao triple-double Isabella

Šibenka je na Baldekinu slavila protiv Furnira.

HT Premijer liga, 27.kolo:

Šibenka-Furnir 96:92 (25:23, 21:20, 25:23, 25:26)

(Miković 25, Širko 20 / Isabell 37, Pandurić 12)

Šibenčani su slavili protiv Furnira i tako se vratili na pobjedničke staze, a na najbolji mogući način su uzvratili Furniru za poraz iz prošle utakmice na istom ovom terenu.

Bila je to utakmica na velik broj poena, Šibenka je imala na poluvremenu +3 i vidjelo se da je to daleko od riješene utakmice. Furnir je u igri držao danas odlični Isabell, koji je na kraju došao do triple-double učinka, koji mu na kraju nije bio dovoljan da svoju momčad odvede do pobjede.

Šibenka je imala u trećoj četvrtini u jednom trenutku i +14, no nije znala to sačuvati. Gosti su malo po malo smanjivali zaostatak te se do kraja treće približili na samo -5. I onda je u posljednjoj četvrtini krenula prava drama. Kad god se Furnir približio na manji zaostatak, Šibenka bi napravila mini seriju i otišla ponovno na 6-7 razlike i tako je bilo sve do završnice utakmice, no Furnir nije bio dovoljno koncentriran u obrani pa im je tako sve dobro u napadu što su napravili, palo u vodu. Na kraju slavlje Šibenke od četiri poena razlike i teška situacija za momčad Jeronima Šarina.

Šibenku je predvodio Miković sa 25 poena i 7 skokova, Širko je dodao 20.

Kod Furnira, spomenuti Isabell sa čak 37 poena, 10 skokova i 10 asistencija najbolji pojedinac, na kraju sa valorizacijom čak 49.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype