sportski sportski sportski sportski

KOD

Mladi Brokeri krenuli pobjedom na krilima sjajnog Fryea

Osječani su sezonu otvorili pobjedom nad Hermesom.

HT PREMIJER, 1.KOLO:

Vrijednosnice Osijek-Hermes Analitica 101:85 (25:20, 27:18, 20:21, 29:26)

(Frye 30, Jordano 19/ Krapić 29, Kordić 14)

Mladi Brokeri su vrlo energično otvorili utakmicu, na krilima sjajnog Amerikanca Fryea, koji je u prvom poluvremenu postigao 22 poena, od čega je trice šutirao odličnih 6/6. Gosti su se dugo tražili, pogotovo u obrani gdje su muku mučili sa branjenjem šuta domaćih igrača. Na životu ih je držao Ante Krapić, koji je koristio svoje iskustvo i dobru formu, protiv mladog Topolovića. Uz dobru igru pod koševima, Krapić je uspio i povezati tri trice u prvom poluvremenu i zahvaljujući njemu, Hermes se držao koliko toliko na životu.

Drugo poluvrijeme su bolje otvorili gosti, a Krapiću se u napadu pridružio Kordić pa je Hermes živnuo prilično i vratio se u utakmicu. Ipak, konstantno se tom dvojcu nitko nije priključivao pa se Hermes nikako nije uspjevao značajnije približiti, a na ruku im nije išlo niti buđenje Jordana i kapetana Kujundžića kod domaćina, koji su svojim puno većim doprinosom u napadu olakšali momčadi sigurno vodstvo. Hermes nije uspio spustitit zaostak ispod 10 poena razlike i dvije minute prije kraja Vrijednosnice su imale +15 i utakmica je bila riješena.

Sjajni James Frye je na kraju postigao 30 poena, uz fantastičnih 7/8 za tri poena, Antonio Jordano je ubacio 19 na kraju.

Kod gostiju, prvo ime Ante Krapić sa 29 poena, dok je Filip Kordić ubacio 14.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype