KOD

Mladi Cibosi U-14 se iz Pečuha vraćaju sa tri pobjede i jednim porazom

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Cibonina selekcija U14 sudjelovala je na drugom turniru European Youth Basketball League koji se igrao u mađarskom Pečuhu od 9.-12. siječnja.

Prvi su turnir Cibosi igrali u rujnu kad su ostvarili 3 pobjede i 1 poraz, a isto je bilo i na ovom turniru. Pobijedili su Teiwaz, Ostravu i Munchen, a poraženi su od Vardara. Na playoff će ići 8 ekipa, 7 najboljih i domaćin turnira tako će mladi Vukovi morati pričekati rasplet preostala 2 turnira kako bi znali jesu li prošli u završnicu.

Ante Samac, trener Cibone: “Završili smo 3. u skupini A od 9 ekipa. Pobjeđivali smo redom ukrajinski Teiwaz, češku Ostravu, treća utakmica s s Vardarom je bila teška, za direktan prolaz u playoff. Odlučila je zadnja lopta u korist Vardara. Pobijedili smo i Munchen zadnju utakmicu. Skor na ovom turniru je onda 3-1, a na onom prvom turninu također 3-1. Sve skupa 6 pobjeda i 2 poraza. Jednako ima i ekipa Vardara pa je tako ta utakmica s njima bila odlučujuća za to drugo mjesto. Tako su turska ekipa Ege Asist i oni prošli direktno dalje u playoff. U playoff ide 7 najboljih i domaćin organizacije završnog turnira tako da trebamo čekati rasplet ostalih turnira kako bismo znali jesmo li se uspjeli plasirati.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype