sportski sportski sportski sportski

KOD

Mornaru danas nedostaje udarni dvojac, može li Zadar do iznenađenja bez Mršića i Kraljevića?

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Mornar je danas domaćin Zadru, u zaostaloj utakmici 14.kola ABA lige.

Zadar je u Bar otputovao bez prvog trenera Veljka Mršića, kojemu se zakompliciralo zdravstveno stanje, a neće moći nastupiti niti Filip Kraljević, koji nije bio član Zadra kada se utakmica prvobitno trebala odigrati. No, zato se u momčad vraća pouzdani Aleksandar Bursać, koji je kratko i najavio utakmicu.

“Hvala bogu, svakog dana se osjećam sve bolje. Prošli tjedan sam se ozlijedio kad sam istegnuo laterni ligament ali srećom nije bilo strašno i uz adekvatan rad se vraćam. Čeka nas teška utakmica, znamo svi kakva je ekipa Mornara. To je Eurokup ekipa koja uzima puno šuteva za tri poena, ako to uspijemo zaustaviti mislim da imamo svoje šanse za pobjedu,” rekao je povratnik Aleksandar Bursać.

“Čeka nas teška utakmica, najtalentiraniji protivnik u napadačkom smislu u ABA ligi. Ako mislimo biti ravnopravni s Mornarom i ako želimo pozitivan rezultat, trebat će nam izuzetno dobra obrana. Mi moramo zaustaviti njihov vanjski šut, iako oni neće imati Pullena i Whiteheada u sastavu oni imaju dovoljno veliku širinu da to nadoknade. Ova utakmica dolazi u nezgodnom trenutku jer je ovo nama četvrta utakmica u šest dana, da nije toga mislim da sad imamo ekipu koja može igrati sa svima. Idemo odigrati jednu pravu mušku utakmicu i vidjeti gdje smo sad u ovom trenutku u odnosnu s jednom od najboljih ekipa u ligi,” najavio je utakmicu Ivan Perinčić.

Mornar će danas kontra Zadra biti bez važnog dvojca Pullen-Whitehead i to možda otvara Zadru priliku za eventualno iznenađenje, iako je Mornar i bez njih dvojice kvalitetnija i jača momčad od Zadra, no to će morati potvrditi na terenu.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype