sportski sportski sportski sportski

KOD

NA DANAŠNJI DAN: Marko Ljubičić, Pilepić i Šveđo opet “ispili” Cedevitu

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Cibona je na današnji dan dobila i drugu utakmicu finalne serije i nagovjestila velike stvari.

U Draženovom domu, Cibona je protiv Cedevite u drugu utakmicu ušla u boljem raspoloženju, nakon što je prvu utakmicu riješila u svoju korist, na krilima odličnog Markote. I u drugu utakmicu su ušli puno bolje od Rimčeve momčadi i konstantno držali vodstvo.

Vitamini su samo u trećoj četvrtini imali vodstvo, koje je kratko trajalo. Cibona je vrlo brzo vratila stvari na svoje mjesto, povela i vodstvo nije ispuštala do kraja utakmice te sa velikih 2:0 otišla u Dom Sportova, na nastavak finalne serije.

Malo tko se nadao da će Cibona nakon prve dvije utakmice voditi 2:0, no u obje utakmice Velićeva je momčad pokazala puno više od Cedevite, koja je individualnim riješenjima pokušavala utakmicu navesti na svoj mlin, no bezuspješno…

Do druge pobjede, Cibona je došla na krilima odličnog Marka Ljubičića koji je postigao 18 poena i podijelio 6 asistencija, a pridodali su mu se i Fran Pilepić i Damir Markota svaki sa po 17 poena , upravo je ova trojka bila presudan faktor pobjede. Kod Cedevite, Amerikanci Cobbs s 24 i Cook s 18 najbolji.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype