KOD

Na prva dva seminara HKS-a sudjelovalo preko 70 trenera

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Drugi seminar HKS-a za trenere je jučer održan u Vukovaru.

Pet dana nakon prvog regionalnog seminara za trenere u Solinu, drugi je seminar održan u Vukovaru. U Vukovaru se održavao i međunarodni turnir U15 reprezentacija pa je seminar koji je namijenjen pretežno trenerima mlađih dobnih kategorija bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Unatoč „dnevnom“ terminu seminara u 13:30, odaziv trenera bio je više nego zadovoljavajući – dvadesetak trenera regije Istok došlo je poslušati izbornika reprezentacije Veljka Mršića, empirijski iskusiti isto na primjeru regionalnog treninga igrača regije Istok (trening je vodio instruktor Saveza Mladen Erjavec) te istovremeno interaktivno sudjelovati u samom seminaru.

„Doista sam zadovoljan odazivom, u ova dva regionalna seminara sudjelovalo je preko sedamdeset trenera“, rekao je izbornik Mršić i dodao: „Reakcije su vrlo pozitivne i to pokazuje da naši treneri žele prisustvovati seminarima, a mi im kroz Savez trebamo omogućiti da se razvijaju, da vide neke nove stvari i da svi zajedno idemo ka nečem boljem.“

15.12. 2019. MATULJI (regija Zapad) – 16:00 – 18:00 (Sportska dvorana „Matulji“) 

17.12. 2019. VARAŽDIN (regija Sjever) – 19:30 – 21:30 (Sportska dvorana „Graberje“) 

siječanj 2020. ZAGREB (regija Centar)

Na prvom seminaru, održanom u Solinu, prisustvovalo je pedesetak trenera koji su mogli uživo na parketu vidjeti primjere implementacije tehnika o kojima su mogli slušati ranije, s obzirom da je u isto vrijeme u Solinu bilo regionalno okupljanje perspektivnih igrača godišta 2004/05. regije Jug.

Tekst i foto: HKS

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype