sportski sportski sportski sportski

KOD

Najave utakmice Cibona-Zadar

Goran Vidaković

Goran Vidaković

U sklopu 8.kola regionalne ABA lige, danas se u Draženovom domu sastaju Cibona-Zadar.

 

Utakmica se igra od 18 sati, a najave stižu iz oba tabora.

Ivan Velić, trener Cibone:

“Sigurno da dolazi ozbiljan protivnik, koji je nedavno relativno lako dobio utakmicu u Premijer ligi, međutim ovo je neka sasvim druga priča i utakmica. Svaka utakmica donosi nešto novo, tako da se nadam da ćemo pružiti jednu dobru igru na tragu one utakmice koja se igrala u Premijer ligi i doći do još jedne pobjede što se tiče ABA lige. Mislim da smo u dobrom ritmu, da dobro igramo i susret očekujemo puni samopouzdanja i vjere. Nadam se i dobro popunjenoj dvorani, pošto je i utakmica humanitarnog kraktera. Pa da svi skupa pomognemo ljudima iz Gline, a i sami sebi.”

Josip Bilinovac:

“Zadar je jedna iskusna momčad sa vrlo dobrim rosterom, na početku su imali nešto lošiji ulazak u sezonu, no sa dvije pobjede u ABA ligi dobili su krila i na temelju toga će sigurno doći tražiti svoju šansu. Kao što je trener rekao u utakmici domaćeg prvenstva smo ih dobili relativno lako, ali mislim da se ne trebamo obazirati na prošlost, svaka nova utakmica je novi izazov za sebe. Ja se nadam da ćemo sa svojim pristupom i energijom obraniti svoj domaći teren. Ipak igramo na svom parketu i da ne trebamo bježati od uloge favorita.”

Ante Nazor, trener Zadra:

Cibona je u vrhunskoj formi u ABA ligi i prvenstvu Hrvatske. Nakon kiksa od Igokee na domaćem terenu pokazali su da su jako nezgodan domaćin i da s jednom ekstra energijom ulaze u susret i na to moramo biti spremni i odgovoriti jednakom mjerom. Nepoznanica nema. Radi se o istinskom derbiju. Cibona je jako dobra šuterska ekipa i ne smije nam se dogoditi kao u zadnjoj utakmici da uđu u šuterski ritam. Moramo pristupiti jako čvrsto u svakom izlasku, u svakom bloku, u svakom skoku. Očekujem pravu mušku utakmicu i da Zadar odigra – zadarski.”

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype