sportski sportski sportski sportski

KOD

Nastavak Kupa Krešimir Ćosić: Cedevita Junior dočekuje Vrijednosnice Osijek

Danas se igra još jedna utakmica osmine finala Kupa Krešimir Ćosić.

Cedevita Junior u svojoj dvorani večeras dočekuje Vrijednosnice Osijek, u sklopu osmine finala Kupa. Pobjednik ovog susreta plasirat će se na Final 8 turnir s obzirom da se u ovoj fazi natjecanja igra samo jedna utakmica.

Prvenstvena dva susreta ove dvije ekipe su pripala Cedeviti. U Zagrebu je bilo 93:79, a u Osijeku prije nekoliko tjedana 79:71 pa i danas momčad Damira Mulaomerovića ima status favorita, no to će morati potvrditi i na terenu.

Utakmicu je najavio Damir Mulaomerović za službene stranice kluba:

“Svi smo više, manje suočeni s tim i mislim da nam nije lako jer nas u svakom slučaju remeti, vidjelo se to i u Zadru sa Sonik Puntamikom. Momci ulažu veliki napor i daju sve od sebe da nadoknade one kojih nema. Neki se vraćaju iz teških viroza i sve ovo, odgode utakmica, djeluje na nas, najviše na one momčadi koje imaju najviše zaraženih jer onda ispadaju iz ritma ali svima nam je tako”, kaže Damir Mulaomerović. “Čeka nas teška utakmica protiv Vrijednosnica Osijek, vidjet ćemo u kojem sastavu ćemo igrati. Neki nemaju pravo nastupa, Serdarušić i mladi koji su igrali na dvojnoj registraciji, bili na posudbama. No, tko bude, kako bude, vidjet ćemo. Čeka nas teška utakmica protiv dobrih Vrijednosnica Osijek i sigurno da moramo biti maksimalno fokusirani, to je i eliminacijska Kup utakmica pa će biti dosta zanimljivo. Doista ih moramo respektirati, imaju jako puno dobrih individualaca a mislim da su se i malo osvežili bez obzira na poraz u Dubravi, da su imali vremena za treniranje i da su poboljšali svoju igru.”

Matej Bošnjak prije par dana je proslavio 20-ti rođendan, jedan je od nezamjenjivih u Mulaomerovićevoj rotaciji. “Imamo puno povratnika iz ozljeda i bolesti ali svi se vraćaju dobro, treniramo super ali čeka nas specifična utakmica, Kup utakmica u kojoj ako izgubiš ispadaš pa moramo biti jako koncentrirani i fokusirani, uz oprez i respekt Osječanima i dobru pripremu i vjeru da ćemo pobjediti u srijedu. Igrali smo u Osijeku nedavno s njima, u toj utakmici s puno izostanaka i problema i vjerujem da smo u boljem stanju nego tada i da ćemo odigrati bolje nego tada a da će ishod biti isti, da ćemo pobijediti.”   

Početak utakmice je u 18:00.

Foto: KK Vrijednosnice Osijek

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype