sportski sportski sportski sportski

KOD

Nova rubrika Sportskog Koda! PITALI STE!

Oduvijek ste željeli postati novinar na jedan dan? Postaviti igraču pitanje koje nitko do sada nije postavio? Saznati detalje koji su vas oduvijek zanimali? Sada imate priliku!

Prošle smo sezone ovako nešto imali u sklopu našeg Instagram live intervjua ali zbog tehničkih poteškoća koje se događaju pri takvim prijenosima odlučili smo ovo napraviti u pisanom obliku. Stalo nam je do konekcije s našim čitateljima, želimo i vas uključiti u naš rad, a sada je došlo vrijeme za to.

Kad naša mala redakcija radi intervjue s nekim od igrača obično sami smišljamo pitanja. Obično pričamo o aktualnim temama, sezoni, utakmicama i nekad znamo i sami sebi dosaditi. Odlučili smo to promijeniti i upravo vama, našim čitateljima dati mogućnost postavljanja pitanja našim igračima. Ako im mi možemo postavljati pitanja, zašto ne biste mogli i vi?

Imate priliku biti originalni, maštoviti i postaviti pitanje kojeg se vjerojatno do sada nijedan novinar nije sjetio!

Jednom tjedno ugostit ćemo jednog od igrača hrvatske košarke, a vi ćete imati priliku postaviti mu pitanje. Josipa će vaša pitanja poslati igraču te će on na njih odgovoriti u sklopu nove rubrike. Svakog tjedna ime igrača kojeg ćemo ugostiti najavit ćemo na našim društvenim mrežama (Facebook i Instagram) a vi ćete nam slati vaša pitanja.

Nadamo se da će vam se ovaj novi projekt svidjeti, da ćete saznati ono što vas je oduvijek zanimalo o pojedincima i njihovim klubovima!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype