sportski sportski sportski sportski

KOD

Novi poraz Zadra

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Nakon što su jučer iznenađujuće poraženi od Zaboka, Zadrani su danas u ABA ligi upisali još jedan poraz. Dva dana, dva poraza.

ABA liga, 3.kolo:

Petrol Olimpija-Zadar  91:81 (29:16,19:21,10:17,33:27)

(Špan 19,Lapornik 19/Božić 20, Grant 16)

Nevjerojatno je kako trener Zadra Aleš Pipan ne može probuditi ovu ekipu i pronaći pravu formulu. Nakon što su jučer prosuli dobivenu utakmicu domaćeg prvenstva, danas su izgubili od Olimpije, koja uopće nije odigrala toliko kvalitetnu utakmicu da se to nije danas moglo dobiti. Jednostavno postoji neka blokada u glavama igrača. Da li im je u glavama ostao poraz od jučer ili je nešto drugo po srijedi, ali ostaje dojam da Pipan kao trener ne izvlači najbolje od njih. Veći dio utakmice Zadar je bio unutra, ali im je konstantno nedostajalo “ono nešto” kako bi potpuno okrenuli vodu na svoj mlin. Čak su i smanjili izgubljene lopte, kojih je večeras bilo samo 10, što pokazuje da je nedostajalo stvarno samo malo, ali problemi su očiti i krivac se mora pronaći. Šok terapija je očito potrebna, bilo koje vrste.

Olimpiju su predvodili Špan i Lapornik sa 19 poena, a kod Zadra Luka Božić sa 20 poena i Malcolm Grant sa 16 bolji od ostalih.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype