sportski sportski sportski sportski

KOD

Odlični Jordano donio Brokerima dva boda u Sinju

Osječani su se osladili sa dva boda u Sinju na krilima Antonia Jordana.

HT Premijer liga, 8. kolo:

Alkar-Vrijednosnice Osijek 86:99 (21:32, 26:27, 19:21, 20:19)

(Kučan 21, Varence 17 / Jordano 28, Frye 18)

Alkar je prema nekim predviđanjima, a i kladionicama, bio favorit na današnjoj utakmici, no ono što se dogodilo na terenu je suprotno očekivanjima. Osječani su na krilima raspoloženog Antonia Jordana stigli do važne pobjede. Već u prvoj četvrtini gosti su dali do znanja da će ovo biti njihova napadačka noć, sa čak 32 poena, a na kraju prvog dijela su imali +12 i čak 59 postignutih koševa.

Alkar nikako nije uspjevao nametnuti svoj ritam igre i približiti se rezultatski, konstantno su bili u dvoznamenkastom zaostatku za gostima, koji su danas odlučili da se kući vraćaju samo sa pobjedom. Iako su u drugom dijelu bili za nijansu napadački lošiji u odnosu na prvi dio, to im je bilo dovoljno za pobjedu, drugu u sezoni.

Ivan Kučan je sa 21 poenom bio najbolji strijelac kod Alkara, dok je Hasan Varence upisao double-double učinak od 17 poena i čak 14 skokova.

Gosti su imali najboljeg pojedinca utakmice, Antonia Jordana, koji je postigao 28 poena, uz vrlo dobar šut 10/14, od čega je trice šutirao 6/10, a uspio je skupiti i 9 skokova i 5 asistencija. Amerikanac Frye je bio drugi strijelac Brokera sa 18 poena, uz 10 asistencija i 4 ukradene lopte.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype