KOD

Odlično drugo poluvrijeme Sonika za treću pobjedu

Iako su gosti iz Škrljeva odlično otvorili utakmicu, to je od njih bilo to za ovu utakmicu.

HT Premijer liga, 7.kolo:

Sonik Puntamika-Adria Oil Škrljevo 75:60 (15:26, 19:15, 19:11, 22:8)

(Petani 18, Jošić 17/ Gospić 24, Batur 19)

Gosti su odlično započeli utakmicu, imali od početka vodstvo i izgledali prilično dobro u prvoj četvrtini, koju su na kraju dobili visokih 26:15 i ništa nije upućivalo da će to biti sve od njih na ovoj utakmici. Već u drugoj četvrtini, domaća je momčad počela igrati na svom nivou i malo se vratila u utakmicu. Ipak, gosti su na poluvremenu imali vodstvo 34:41.

Ulaskom u drugo poluvrijeme, momčad Šime Kraljevića je otupila gostujuće napade, a na ruku im je išla i njihova nepreciznost u šutevima, čemu i svjedoči iznimno loš postotak šuta. Kada je koševima Petanija Sonik poveo 60:59, do kraja utakmice više nisu ispuštali svoje vodstvo. Gosti su u tim trenucima izgledali prilično loše, čemu svjedoči i samo 8 postignutih poena za deset minuta, a domaćin je nanizao 22 poena, od čega je nekoliko trica raspoloženog Filipa Jošića.

Na kraju uvjerljivo slavlje Sonik Puntamike 75:60, koju je predvodio Teo Petani sa 18 poena, 6 skokova, 3 asista i 4 ukradene lopte, dok je Filip Jošić zabio 17 poena (trice 4/5).

Ante Gospić sa 24 poena prvo ime kod Škrljeva.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype