sportski sportski sportski sportski

KOD

Osječani izborili produžetak u Gorici, no onda ipak izgubili

Osječani su pružili odličan otpor Gorici, izborili produžetak, no na kraju su ipak pali.

HT Premijer liga, 18.kolo:

Gorica-Vrijednosnice Osijek 95:86 prod.(20:26, 22:21, 20:17, 14:12, 19:10)

(Kalajžić 15, Baković 13 / Kujundžić 17, Clarance 14)

Osječani su u Goricu došli sa dva uzastopna poraza u nizu, u nadi da bi eventualno mogli iznenaditi favoriziranog protivnika. Dobro su krenuli u utakmicu i nakon prve četvrtine imali vodstvo od 6 razlike, dok je Gorica tražila neki put ka boljoj izvedbi od one u ovodnim minutama. Nešto bolje reakcije u drugoj četvrtini Sesarove momčadi, doveli su domaće igrače tek do minimalnog smanjenja zaostaka do poluvremena.

Treća je dionica ponudila neizvjesnu igru, u kojoj su se vodstva izmjenjivala, a gosti iz Osijeka su i dalje pružali dobar otpor i uspjeli na samom kraju treće četvrtine ponovno doći do vodstva. Gotovo pa ista, neizvjesna igra, bez nekog značajnijeg vodstva obje ekipe, vidjelo se i u posljednjoj četvrtini, a gosti su izborili produžetak četiri sekunde prije kraja, nakon polaganja Paića za 76:76 i otišlo se u dodatnih pet minuta.

I tu je Gorica odigrala puno bolje već na početku, u par minuta pobjegli u su na +9 i to su na kraju bili presudni trenuci, iz kojih se gosti nisu uspjeli izvući i pobjeda je na kraju ostala u Gorici.

Poklonili su igrači Gorice ipak pobjedu svome treneru za današnji rođendan.

Mate Kalajžić je sa 15 poena i 10 asistencija bio najbolji pojedinac kod domaćina, dok je goste predvodio kapetan Robert Kujundžić sa 17 poena.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype