sportski sportski sportski sportski

KOD

Osječani u Zagrebu traže bodove spasa, no isto želi i Furnir

Iako je do regularnog dijela ostalo osam kola, današnji bi susret mogao usmjeriti ostatak sezone za oba kluba.

Danas će treću utakmicu 26.kola odigrati Furnir i Vrijedosnice, a biti će to mini derbi ovog kola. Utakmica je ovo koja bi mogla dati mnoge odgovore kada su ova dva kluba i pitanju, kao i za ostatak sezone.

Furnir je trenutno na 11.mjestu sa 30 bodova, dok su Vrijednosnice na 10.mjestu sa bodom više. Obje ekipe u posljednjih pet utakmica imaju 4 poraza i 1 pobjedu pa se ne mogu pohvaliti pretjerano dobrom formom, no ona će se danas vrlo brzo zaboraviti, čim igrači kroče na parket. Jedni će nastaviti u negativnom nizu…

U prošlom kolu Vrijednosnice su poražene na domaćem terenu od Zadra, a gotovo istu sudbinu doživio je i Furnir u Sinju, gdje su bili konkurentni samo u prvoj četvrtini.

Furnir je u oba susreta ove sezone slavio. Zagrebačka utakmica iz prvog dijela sezone uvjerljivo je pripala Furniru 90:64, a i u drugom susretu u Osijeku, početkom ove godine, Furnir je bio bolji i upisao pobjedu 83:76. Tako da ukoliko dođe do istog broja bodova na kraju sezone, Furnir će biti ispred Vrijednosnica.

Vrijednosnice bi pobjedom pobjegle Furniru na dva boda, a onda im nakon toga još slijedi domaća utakmica protiv Akara te gostovanje kolo iza kod Hermesa.

U svakom slučaju, čeka nas zanimljiv period i vrijeme odluke…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype