sportski sportski sportski sportski

KOD

Osječani ubacili Hermesu 101 poen i upisali treću pobjedu u nizu

Utakmica sa dosta oscilacija u igri na kraju je pripala Vrijednosnicama.

HT Premijer liga, 28.kolo:

Hermes Analitica-Vrijednosnice Osijek 94:101 (18:25, 26:14, 24:24, 26:38)

(Mileković 24, Kordić 24 / Kujundžić 27, Paić 19)

Osječani su došli do pobjede kod Hermesa, prije svega koncentriranijom igrom u posljednjoj četvrtini, kada su se vratili iz minusa u 35.minuti i uspjeli do kraja utakmice iskontrolirati rezultat, iako je i u posljednjim minutama bilo ponovno rezultatskih preokreta.

Dobro su krenuli gosti, imali obećavajućih +7 nakon prve četvrtine, no onda su neobjašnjivo pali, kako u obrani, tako i u napadu pa je domaćin preko Kordića i Milekovića potpuno preokrenuo tijek rezultata i Hermes je imao na poluvremenu +5.

Nastavio je domaćin i u drugom dijelu sa dalekometnom paljbom, nizali su tako trice Kordić, Mileković pa i Svoboda i domaćin nije ispuštao svoje vodstvo sve do sredine posljednje četvrtine, kada su gosti košem Kujundžića poveli 81:83. I tu je krenulo razdbolje igre u kojem su obje momčadi puno griješile pa su se vodstva mijenjala iz napada u napad, no u posljednju minutu gosti su ušli sa +8 pa se Hermes i iz toga vratio, doduđe kratko jer su opet u slijedećem napadu izgubili loptu te tako i definitivno kapitulirali.

Mileković i Kordić su ubacili svaki po 24 za Hermes, dok je goste predvodio kapetan Kujundžić sa 27 poena, Paić je dodao 19.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype