sportski sportski sportski sportski

KOD

Pavle Marčinković potpisao za Cedevitu Junior

Sada već bivši igrač Zadra, Pavle Marčinković, je novi igrač u svlačionici Cedevite Junior.

Pavle Marčinković novi je igrač Cedevite Junior! Iskusno 32-godišnje krilo dolazi u redove Vitamina nakon što je prošlu sezonu proveo u svom rodnom Zadru. Uz Zadar u dosadašnjoj karijeri je igrao za Zagreb, Cibonu i Split. Kao član žutih je u sezoni 2018/2019 bio izabran kao MVP HT Premijer lige. S iskustvom koje Pavle ima iza sebe dolazi u Cedevitu Junior kao pojačanje na parketu i u svlačionici, da sa svojim iskustvom pomogne našim mladim igračima da dosegnu svoj potencijal. Suradnja s Marčinkovićem potpisana je na godinu dana. 

“Sretan sam što smo postigli dogovor s Cedevitom Junior. Dolazim u ekipu koja ja dosta mlada i ima puno potencijala i kod trenera kojeg jako dobro poznajem. Cedevita Junior je klub koji je na vrhunskom nivou, ima odličnu organizaciju i uvijek ima dobru selekciju mladih igrača. Veselim se izazovima u novoj sezone,” istaknuo je novi igrač Cedevite Junior Pavle Marčinković.

“Radi se o jednom iskusnom reprezentativcu koji je kroz svoju karijeru pokazao da ima dobru radnu etiku koju će prenositi našim mladim igračima. Pavle je igrač koji može puno donijeti našoj mladoj ekipi s njegovim iskustvom, da nauče od igrača koji puno toga prošao. On je odličan igrač koji će sigurno pridonijeti našoj momčadi. Zadovoljni smo s ovim potpisom jer znamo što ćemo dobiti s njim i što će on značiti za našu mladu ekipu.” rekao je Damir Mulaomerović.

Izvor: KK Cedevita Junior

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype