KOD

PITALI SMO VAS! Nova rubrika u kojoj vi, čitatelji, sudjelujete na našem Instagram profilu

Povratnica u naše redove, Josipa Vukić, će se družiti sa našim čitateljima u novoj rubrici PITALI SMO VAS.

 

U dogovoru sa našim urednikom Goranom, odlučila sam uvesti novu rubriku pod nazivom ”Pitali smo vas”. Rubrika je nastala zato što želim i vama čitateljima, koji nas vjerno pratite i podržavate dati mogućnost glasa i izražavanja mišljenja. Krenuli smo s temom završnice Kupa ”Krešimir Ćosić” gdje sam bila iznenađena koliko se vas odazvalo, glasalo u anketama i izrazilo svoje mišljenje. Od srca vam se želim zahvaliti na ovoj suradnji, jer sa ovim i vi postajete dio naše male redakcije. Ako se niste uključili u prvu epizodu ove rubrike ne brinite, ovo je samo početak. Uskoro će te imati priliku izraziti svoje mišljenje za sva preostala kola HT Premijer lige kao i aktualnosti za reprezentaciju.

Glavna tema tjedna svih košarkaških sladokusaca zasigurno je završnica Kupa ”Krešimir Ćosić” u Zadru.

Prvog dana završnice odigrat će se četiri utakmice:

• Par A: KK Cibona – GKK Šibenka

• Par B: KK Gorica – KK Hermes Analitica

• Par C: KK Split – KK Pula 1981

• Par D: KK Zadar – KK Sonik Puntamika

U prvoj anketi zamolila sam vas da mi kažete tko po vašem mišljenju,u susretu između Cibone i Šibenke, ulazi u polufinale. Od 94 osobe koja je sudjelovala u ovoj anketi 76 osoba glasalo je za Cibonu, dok u pobjedu Šibenke vjeruje 18 osoba. Ako gledamo u postotcima 81% vas mišljenja je da Cibona izlazi kao pobjednik ovog susreta. Druga utakmica prvog dana završnice Kupa odigrat će se između Gorice i Hermes Analitice. Anketa vezana za ovaj susret pokazala je da od 103 osobe koje su sudjelovale u ovoj anketi, veliku prednost odnosi Gorica s čak 83 glasa, dok je za Hermes Analiticu glasalo samo 20 osoba. Postotak je isti kao i u prethodnoj anketi – 81% za Goricu i 19% glasova za Hermes Analiticu.

Velikom pobjedom Pule nad Škrljevom , momčad Sandra Nicevića za plasman u polufinale borit će se protiv momčadi Splita. Anketa o favoritu iz tog susreta i momčadi koju bi voljeli vidjeti u polufinalu rekla je sljedeće: 79 osoba prednost daje Splitu, a 14 osoba vjeruje da Pula može iznenaditi Skelinovu momčad. Od ukupno 93 glasača 85% ide u korist Splita,dok je Puli pripalo 15%. Domaćin ovogodišnjeg Kupa, Zadar,  za posljednju utakmicu prvog dana natjecanja odmjerit će snage sa Sonik Puntamikom. 82 osobe prednost daju Zadru i mišljenja su da ta momčad ulazi u polufinale. Samo 11 osoba svoj glas dalo je Soniku. Gledajući postotak 88% glasova, od 93 osobe koje su sudjelovale u anketi, pripada Zadru. Soniku pripada 12%.

Na pitanje hoćete li doći u Zadar podržati klub za koji navijate 30 osoba reklo je da hoće, dok će 43 osobe utakmice i rezultate pratiti negdje drugdje. I dalje imate vremena da se predomislite i dođete uživati u fantastičnim ogledima koje ovogodišnji Kup pruža.

Za kraj sam vas zamolila da mi kažete koga vidite kao pobjednika ovogodišnjeg Kupa ”Krešimir Ćosić” te da mi kratko obrazložite taj odgovor. Stvarno sam zadovoljna odazivom,tako da ću anonimno (kako vam je i obećano na Instagramu) objaviti samo neke od odgovora:

”Zadar, jer igra pred svojom publikom.”

”Radi se o marginal(izira)nom natjecanju koje bi trebalo vratiti na nama puno prirodniji F4.Na sveopću žalost,potpuno je nebitno tko osvaja Kup,ali da ne budem skroz negativan Cibona osvaja. Najbolji su trenutno i imaju tenera koji neće upasti u nikakve zamke.”

”Split, zato što ima potencijalnih igrača i ova sezona im je dobro krenula.”

”Zadar. Domaći teren je domaći teren.’

”Sonik jer je najbolji.”

”Cibona naravno, Zadar će opet sam sebe pobijediti.”

”Zadar zbog domaće publike, ali Split je u najboljoj formi.”

”Split. Momci su na maksimalnom nivou i najspremniji su trenutno za ovakvo natjecanje.”

”Zadar,ali to je samo moja pozitiva.”

 

I to bi bilo to za ovu prvu epizodu nove rubrike ”Pitali smo vas”. Ako želite sudjelovati i u budućnosti,te izraziti svoje mišljenje i dati glas, zapratite nas na Instagramu (@_sportskikod_). Pratimo se, lajkamo i glasamo do sljedećeg puta. Sportski pozdrav!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype