sportski sportski sportski sportski

KOD

Pobjedniku SuperSport Kupa Krešimir Ćosić nagrada od 20 tisuća eura!

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Određene su i financijske nagrade za završnicu Kupa.

Jučer je održano izvlačenje parova četvrtfinala Kupa Krešimir Ćosić, koji će ove sezone u svom imenu imati i predznak SuperSport, s obzirom da je potpisan sponzorski ugovor između HKS-a i SuperSporta.

Prvi će to biti puta u povijesti da će Kup imati naslovnog sponzora, a samim time po prvi puta će finalisti dobiti financijske nagrade.

Ovom prilikom moram naglasiti kako po prvi put u povijesti hrvatski košarkaški kup ima naslovnog sponzora – SuperSport koji će omogućiti lakše provođenje organizacije, ali i ono što će razveseliti klubove –  i što se također dodjeljuje prvi put u povijesti Kupa: financijsku nagradu za finaliste. Tako će finalisti, osim srebra, kući ponijeti premiju od 5.000€, a klub osvajač Kupa će uz zlatne medalje i pehar primiti 20.000€. Zahvaljujem SuperSportu na ovoj izuzetno vrijednoj suradnji i veselim se godinama SuperSport Kupa Krešimir Ćosić koje nam slijede.”-izjavio je predsjednik HKS-a, Nikola Rukavina.

Također, osigurani su i prijenosi svih utakmica završnice. Tako će sve utakmice biti u prijenosu uživo na Sportskoj televiziji. Ulaznice će uskoro biti u sustavu prodaje na ulaznice.hr, a bit će dostupne dnevne karte po popularnoj cijeni od 5 i 10 eura.

Foto: Marin Sušić

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype