sportski sportski sportski sportski

KOD

Počinju trening kampovi, NBA pred najneizvjesnijom sezonom u povijesti

Prvi dan mjeseca prosinca ove je sezone rezerviran za otvaranje trening kampova i početak prvih priprema za nadolazeću NBA sezonu. Predsezonske utakmice kreću već 11. prosinca, a kada se za tri tjedna podbaci prva lopta na otvarajućoj utakmici sezone to će označiti najkraći off-season period u povijesti američkih sportova. Prošla je sezona završila početkom listopada trijumfom Lakersa u velikom finalu, a već će se 22. prosinca LeBron James i družina naći u početku borbe za obranu naslova. Točnije, moguće je da će tu večer na parketu biti samo ovi potonji…

Naime, LeBron James odmah je po objavi odluke o startu sezone izrazio svoje nezadovoljstvo odlukom te dao nagovijestiti kako će cijeli prvi dio sezone koristiti za odmaranje, te će birati utakmice u kojima će participirati. To za Lakerse ne bi trebao biti ogroman problem s obzirom na sjajnu off-sezonu u kojoj su dodali Schroedera, Matthewsa, Gasola i Harrella.

Nakon sjajnog uspjeha balona u Orlandu liga će sada pokušati odigrati sve na “normalan” način, u matičnim dvoranama ekipa koje će u početku krenuti bez publike, a Adam Silver i ekipa nadaju se kako će se i navijači vrlo brzo vratiti u određenom broju.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype