sportski sportski sportski sportski

KOD

Podravac namučio Diadoru, koja je ipak uspjela doći do druge pobjede

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Velik korak ka prve dvije pozicije napravila je Diadora pobjedom nad Podravcem.

Ekipe su u različitom raspoloženju ušle u utakmicu, s obzirom na jučerašnje rezultate. Podravac je bolje ušao u utakmicu, imao vodstvo 8:14 sredinom prve četvrtine, ali Diadora se nakon toga razbudila i do kraja četvrtine ipak povela. U drugoj su četvrtini potpuno preuzeli konce igre, na krilima raspoloženih Paola Marčeva i Vite Barbaroše držali vodstvo od desetak razlike i kontrolu nad utakmicom. Marčev je ubacio u prvom dijelu 20 poena, Barbaroša 17 od 47 ukupno momčadskih. Podravac je predvodio Julijan Zadravec sa 16 poena.

Podravac je silovito krenuo u drugi dio, serijom 12:0 za tri i pol minute su poveli i natjerali Diadoru na time-out. Zadrani su se trgnuli tada i do kraja četvrtine dozvolili Podravcu samo sedam poena i zaključili treću četvrtinu rezultatom 61:55.

Podravac je ponovno do sredine posljednje četvrtine uspio doći na 61:61, no Diadora je uzvratila serijom 5:0, ponovno je Erslan uzeo stvar u svoje ruke sa nekoliko vezanih poena i u posljednje dvije minute ušlo se sa njihovim vodstvom 72:64. U toj samoj završnici Diadora je odigrala mirnije i privela utakmicu kraju na svoju radost, za drugu pobjedu u dva dana. Konačan rezultat bio je 77:72.

Vito Barbaroša i Paolo Marčev su ubacili po 20 za Diadoru, dok su goste predvodili braća Zadravec, svaki sa po 23 poena.

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/HKS/2086461/bs.html

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype