sportski sportski sportski sportski

KOD

PRO 3X3 TOUR: Skradin Aurum Sky osvojio Vukovar, slijede Vinkovci

Goran Vidaković

Goran Vidaković

PRO 3X3 TOUR se nastavio prvim turnirom na Istoku Hrvatske u Vukovaru.

Grad Heroj proteklog je vikenda ugostio 8 ekipa na svojoj prvoj stanici PRO 3X3 TOUR-a. Za razliku od prošlih turnira, gdje smo većinom gledali u konkurenciji 12 ekipa, u Vukovaru su se skupile većinom lokalne ekipe, među kojima je bila ekipa Skradin Aurum Sky, Crne Guje te Aluplastik iz BiH, a upravo su te tri ekipe od početka iskakale kvalitetom.

Prvog dana nije bilo iznenađenja, a niti subota nije ponudila neke druge opcije. Sasvim očekivano Skradin je u prvom četvrtfinalu savladao Đakovo, Crne Guje su bile bolje od Yugosa, Arbaro Bar od Monstarsa te na kraju Aluplastik od Borovske škole.

U polufinalu su se susreli tada Skradin i Crne Guje, a bilo je to praktički finale prije finala. Pobjedu 21:14 na kraju je odnijela ekipa iz okolice Šibenika, dok je u drugom polufinalu Aluplastik sa 21:11 bio bolji od Arbaro Bara.

U velikom finalu, prije svega odličnom obranom, ekipa Skradin Auruma je slavila 21:15 protiv ekipe Aluplastik i tako osvojila Vukovar te kući ponijela nagradu od 12 tisuća kuna. Ivan Rašetina, Mario Rajčić, Stanko Kujundžić i Željko Jović su igrali za Skradin na ovom turniru.

Slijedeća postaja PRO 3X3 TOUR-a su Vinkovci, 17. i 18.06.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype