sportski sportski sportski sportski

KOD

Promjene u Splitu: Raskinut ugovor s direktorom i jednim igračem

Košarkaški klub Split kroz današnja je priopćenja na svojim društvenim mrežama objavio raskid ugovora s igračem Nikolom Đogom i direktorom Edom Blaževićem, a oba priopćenja vam donosimo u nastavku:

“S obzirom na to da će zbog ozljede duže vremena izbivati s parketa KK Split i Nikola Đogo sporazumno su raskinuli ugovor za sezonu 2022/23. Ujedno, KK Split i Nikola Đogo dogovorili su ugovor za sezonu 2023/24 s nekoliko uvjeta koje trebaju zadovoljiti Nikola i KK Split. Našem Nikoli želimo brz oporavak i neka nam se vrati što prije. Dres s brojem 13 ga čeka!- Razočaran sam što nisam mogao pomoći momčadi na način na koji sam bio sposoban, ali ću neumoljivo raditi na tome da se vratim jači i bolji nakon ove ozljede. Hvala navijačima što su me primili i veselim se povratku na teren u dresu Splita sljedeće sezone – rekao je Đogo.”

“Nakon nepune četiri godine Edo Blažević više nije direktor KK Splita. Ugovor je sporazumno raskinut, uz jednoglasnu odluku Nadzornog odbora i maksimalno međusobno uvažavanje. Blaževićeve četiri godine na Gripama pamtit ćemo po značajnim detaljima poput povratka Splita u ABA ligu, ali i brojnim infrastrukturnim ulaganjima. – Rad na Gripama ostat će mi u sjećanju kao jedan od najljepših životnih detalja, velika je stvar biti na čelu najvećeg hrvatskog kluba. Ponosan sam na sve što sam zajedno sa suradnicima napravio u ove četiri godine. Bilo je lijepih i teških trenutaka, raznih odluka, ali svaka pobjeda donosila je najveću moguću radost – rekao je Blažević. Novi direktor kluba bit će predstavljen na press konferenciji zakazanoj za 1. prosinca u 12 sati.”

KK Split će sutra predstaviti novog direktora, a uskoro se može očekivati i novi igrač u rosteru…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype