sportski sportski sportski sportski

KOD

Prvoligaška statistika 10 od 10: Vodopija trenutni MVP, Levanić-Kutni vodeći u pet kategorija

Prvoligaši su odradili 13 kola, a mi smo odradili pregled statistike…

Iako imaju nekoliko utakmica koje su bile odgođene, prvoligaši su odradili dobar dio sezone i zakoračili u drugi, završni dio, a situacija se na tablici zahuktava. Kada je u pitanju vrh tablice, nepoznanice oko prvog mjesta ne bi trebalo biti je je Cedevita prilično nadmoćna, iako je u posljednje vrijeme malo nestala ona dominantnost sa početka sezone, no i dalje još nitko nije okusio slast pobjede protiv njih.

Mi smo odlučili zaviriti malo u individualnu statistiku…

LEVANIĆ-KUTNI VODEĆI STRIJELAC

Iako nije igrao dobar dio utakmica, igrač Samobora, Bruno Levanić-Kutni je i dalje vodeći kada su u pitanju poeni, a slijedi ga Ivan Mimica iz Omiša te Filip Tončinić iz Kvarnera, a obojica su prešli brojku od 20 poena.

VODOPIJA NEBESKI SKAKAČ

Kada su u pitanju skokovi, tu je vodeći Ivan Vodopija iz Dubrovnika, koji je prešao Makur Puoua, koji je Bosco zamijenio Furnirom pa više nije u ovoj konkurenciji. Treće mjesto zauzima Dino Šipić iz Omiša

LEVANIĆ-KUTNI SA NAJVIŠE ASISTENCIJA

U drugoj svojoj vodećoj rubrici je Bruno Levanić-Kutni, a to su asistencije, prešao je broju od 6 asista po utakmici. Iza njega se smjetio playmaker Dubrovnika, Mateo Vidović, dok je Kvarnerova legenda, Siniša Štemberger na trećem mjestu.

FRIDAY NAJBOLJI BLOKER, IAKO GA VIŠE NEMA U JAZINAMA

Sada već bivši igrač Jazina, Jalone Friday, je i dalje prvi bloker lige, a na drugom mjestu je još jedan igrač kojeg više nema u prvoligašima, Makur Puou. Filip Vranješ iz Samobora je na trećem mjestu.

BABIĆ IZ SESVETA NAJBOLJI KRADLJIVAC

Igrač Sesveta Philip Babić je prvi kradljivac lopti u dosadašnjem dijelu sezone, Bruno Levanić-Kutni je iza njega, dok je još jedan Babić u vrhu, Petar iz Bosca.

NAJVIŠE DVICA UBACUJE LEVANIĆ-KUTNI

Treća rubrika u kojoj je vodeći Bruno Levanić-Kutni su pogođene dvice, gdje je on na prosjeku nešto manje od 7 po utakmici. Tik iza njega je Filip Tončinić iz Kvarnera, dok je Cedevitin Matej Bošnjak na trećem mjestu.

MIMICA I KRALJIĆ NAJBOLJI TRICAŠI

Prvo mjesto najuspješnijih tricaša dijele Ivan Mimica iz Omiša i Antonio Kraljić iz Samobora, dok je na trećem mjestu još jedan prekaljeni snajper, Hrvoje Puljko iz Bosca.

Četvrta rubrika u kojoj je vodeći Bruno Levanić-Kutni je ona u slobodnim bacanjima i to “debelo” ispred ostatka pratnje, koju predvode dva igrača Pule, Matija Bilalović i Martin Klepo.

LEVANIĆ-KUTNI I DALJE IGRA UVJERLJIVO NAJVIŠE OD SVIH

Posljednja, peta, rubrika u kojoj je vodeći Bruno Levanić-Kutni je ona u kojoj igrači skupljaju minute na terenu, gdje je uvjerljivo prvi sa maksimalnih 40 minuta na terenu, a usput je i propustio nekoliko utakmica. Ivan Mimica i Antonio Kraljić su se smjestili iza njega.

IVAN VODOPIJA VODEĆI U PORETKU ZA MVP

Gužva je u poretku za najkorisnijeg igrača Prve lige. Ivan Vodopija iz Dubrovnika je tik ispred Mateja Bošnjaka iz Cedevite, dok je na trećem mjestu Filip Tončinić iz Kvarnera.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype