sportski sportski sportski sportski

KOD

Pula svladala Zapruđe

Puljani su konačno odigrali dobru utakmicu u gostima i zahvaljujući tome bili bolji od Dubrave u Zagrebu, čiji je trener rošadama u sastavu dao do znanja da ga kup i ne zanima previše. Sve to iskoristili su Puljani i pobjedom se plasirali u drugi krug. Ove dvije ekipe nisu se još susretale međusobno.

Kup Krešimira Ćosića, 01.12.2018

Pula – Zapruđe 68:61 (39:38)

Puljani predvode u prvoj četvrtini, momci iz Zapruđa se do poluvremena uspijevaju vratiti i rezultat na kraju druge četvrtine je 39:38.

45 sekundi prije kraja treće četvrtine semafor prikazuje rezultat 51:51 te isti taj rezultat ostaje i na kraju treće četvrtine. Cijela utakmica odigrana je u egalu i sve je spalo na ovu zadnju četvrtinu. Ante Grašo otvara četvrtinu tricom u korist domaćina. Pridružuje mu se i Mirko Marić  i domaćini imaju šest poena prednosti. Gosti pogađaju oba slobodna bacanja i smanjuju zaostatak. Par promašenih šuteva, izgubljenih lopti i grešaka od strane obje ekipe dovode do samo četiri minute prije kraja utakmice kada domaćini imaju prednost od plus 11. Doduše prednost domaćina se malo smanjila ali i to je bilo dovoljno za pobjedu. Konačan rezultat je 68:61.
Najbolji u domaćim redovima bio je Mirko Marić koji je ubacio 15 poena, a u gostujućim redovima vladali su Filip Stanić i Marin Mihalić koji su ubacili svaki po 19 poena.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype