KOD

Puljani nanijeli Jazinama prvi poraz u sezoni, odličan Bilalović

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Trinaesto kolo bilo je nesretno za Jazine, koje su u Puli doživjele prvi poraz u sezoni.

Prva liga, 13.kolo:

Pula 1981-Jazine Arbanasi 70:68 (21:21, 20:14, 13:17, 16:16)

(Bilalović 26, Klepo 14 / Markulin 21, Jurica 15)

Prvo treba reći da su gosti iz Zadra u Pulu došli sa samo 8 igrača, što već polako počinje podsjećati na prošl sezonu i priličnu muku u drugom dijelu sezone.

Prva je četvrtina završila izjednačenim rezultatom, a onda je domaća momčad u drugoj četvrtini odigrala puno bolje od gostiju i došla do +6 na velikom odmoru. Treća četvrtina je donijela pad te dobre igre za Pulu pa su gosti dobili tu četvrtinu, no pred zadnjih deset minuta, Pula je i dalje imala +2.

U drami zadnje četvrtine, vodstva su se izmjenjivala nekoliko puta. Na 1:31 prije kraja, Jazine su imale vodstvo 65:68, no Klepo je zabio prvo slobodna bacanja za 67:68, da bi Anderson kod gostiju krivo dodao loptu u napadu, što je Andabaka iskoristio i doveo Pulu u vodstvo 69:68, minutu prije kraja. U slijedećem napadu Jazina prvo je Anderson promašio tricu, uhvatio skok u napadu pa opet promašio za dva, domaći su uhvatili loptu pa je Klepo izborio prekršaj Krstanovića na 17 sekundi prije kraja. Stao je na liniju slobodnih bacanja, prvo zabio, drugo promašio, nakon čega je Anderson ponovno promašio tricu i slavlje domaćih moglo je početi.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype