Roko Prkačin nakon Splita: “Ova pobjeda nam puno znači, kao što vidite ne skidamo osmijeh s lica”

Cibona je jučer u derbiju kola slavila protiv Splita, jednom uvjerljivom predstavom.

Split je u Zagreb stigao bez Roka Ukića i to se osjetilo itekako u njihovoj igri. Sa druge strane, Cibonini igrači bili su silno motivirani da prekinu niz od 10 uzastopnih poraza od Splita, što se moglo vidjeti na terenu.

Trener Vladimir Jovanović je malo izmješao karte pa je na parketu većinu vremena provela početna petorka, koja je pokazala šarolikost i dobru igru, za koju Split, posebno u drugom poluvremenu, nije imao odgovor, što je na kraju dovelo Cibonu do uvjerljive pobjede. Pobjede koja će malo popraviti gorak okus koji je u Premijer ligi ostao nakon poraza od Alkara.

Izjave su nakon utakmice dali kapetan Roko Prkačin te trener Vladimir Jovanović.

Kapetan Roko Prkačin je rekao: “Ova pobjeda nam puno znači, kao što vidite ne skidamo osmijeh s lica. Lagali bi kada bi rekli da nam prekid niza protiv Splita ne znači puno, ali sada se moramo koncentrirati na utakmice pred nama. U petak Gorica, i u nedjelju Budućnost, moramo dati sve od sebe i nadati se pozitivnim rezultatima.”

Nakon utakmice trener Vladimir Jovanović je izjavio: “Čestitam igračima na pobjedi, mislim da smo bili kvalitetniji i bolje izgledali unatoč dugom putu iz Beograda. Bili smo čvrsti, igrali pametno i koncentrirano. Ovo je samo jedna od utakmica, igra se i liga za prvaka tako da ćemo se još sretati sa Splitom ove sezone.”

Tekst i foto: KK Cibona

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype