sportski sportski sportski sportski

KOD

Rudešu Orion cup u Vinkovcima

Goran Vidaković

Goran Vidaković

U organizaciji KK Vinkovci, održan je tradicionalni turnir za juniore – Orion Cup 2018.

Uz našu momčad, na turniru su nastupili KA Osijek, KK Vrijednosnice Osijek, KK Rudeš iz Zagreba, KK FSV iz Rijeke te Beijing Sport University.

Tijekom dva dana turnira, koji se održao u SD Ekonomske i trgovačke škole u Vinkovcima, gledatelji su mogli uživati u brojim majstorijama, poenima, asistencijama i tricama mladih košarkaških znalaca.

U utakmici za 5. mjesto KK Vrijednosnice Osijek uvjerljivo su pobjedili goste iz Kine rezultatom 131:33, uz sjajni igru Patrika Maskaljevića (46 poena).

Treće mjesto osvojila je momčad KK FSV iz Rijeke, koja je pobjedila osječku akademiju rezultatom 62:49.

U finalu Oriona, sastali su se KK Vinkovci i KK Rudeš iz Zagreba. Gosti iz Zagreba su došli do uvjerljive pobjede rezultatom 90:41.

U najbolju petorku turnira izabrani su Lukas Šuvak i Roko Škarica iz Rudeša, Franco Filipović iz KA Osijek, Elham Jashari iz FSV Rijeka te David Jelinić iz KK Vinkovci.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Lukas Šuvak, a najboljk strijelac turnira je Patrik Maskaljević iz KK Vrijednosnice Osijek.

Drugog dana turnira, održano je i natjecanje u tricama, na kojemu je najbolji bio domaći igrač  David Jelinić.

Iz KK Vinkovci se zahvaljuju svim košarkaškim prijateljima iz Osijeka, Zagreba, Rijeke i daleke Kine, koji su prihvatili poziv i sudjelovali na ovogodišnjem Orionu.

 

Izvor: Facebook KK Vinkovci

 

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype